De woelige baren veranderen
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Marjon
19 Mei 2009 | Nederland, Utrecht
Zo, eventjes de tijd om een berichtje achter te laten hier. De afgelopen maat is een drukke maand geweest en dan niet eens op het water. Ik vaar niet meer als matroos op de Meridiaan. Dat is toch allemaal niet zo gelopen als verwacht en Ruud (de schipper) en ik vonden het allebei een goed idee om niet meer samen verder te varen. Dus zonder enige ruzie of wat dan ook uit elkaar.....Gelukkig maar, want ik vind het nog wel steeds leuk om voor de Stichting Sailing Kids iets te doen.
De verrassing is wel dat er al twee schippers waren die vroegen of ik matroos wilde worden....1 Daar van is zeker voor de Horizontoerders onder de lezers een goede bekende: Klaas! Inderdaad, misschien wordt ik wel de nieuwe matroos van de Spes Mea die vanuit Harlingen vaart. Dan ben ik weer terug in 'mijn'vertrouwde Friesland. Heerlijk.
Morgen stap ik aan boord en dan gaan we varen tot en met zondag. Als het dan goed bevallen is, kan het maar zo zijn dat jullie me tot en met september weer in Harlingen kunnen vinden!
Tot die tijd...iedereen veel succes met wat je aan het doen bent...enneh, tot ziens in Harns ;)
Liefs,
Marjon
O ja, jullie berichtjes zijn allemaal heeeeeeel leuk! Bedankt!
Liefs,
Marjon
O ja, jullie berichtjes zijn allemaal heeeeeeel leuk! Bedankt!
19 Mei 2009 - 12:47
Harriët:
Ik had het ook al gezegd, maar Harns was niet meer het zelfde zonder jou.
Dus welkom terug lieverd. -
19 Mei 2009 - 13:25
Maaike:
hi schat! wat heerlijk dat je het nog een kan gaat geven!!!
ik hoop toch o onwijs dat het deze keer een feest word! ik denk aan je en kom je vaak opzoeken nu je in de buurt gaat varen!!!
Dikke tuut,
ikke -
19 Mei 2009 - 13:49
Baukje Groenendijk:
Dag lief zoetwatermatroosje,
Het zoute water van de wadden past misschien wel beter bij je. Leuk dat je bij Klaas gaat maten dan zie ik je hopelijk met de Sepsail.
Liefs vanuit Utrecht. -
19 Mei 2009 - 14:35
Joop, Jouw Superj...:
Nou liefje, leuk om weer eens its van je te horen. Zelf ben ik niet zo medeelzaam via het net, ik heb een hyves, maar ook daar kom ik niet zo veel aan. Het meeste doe ik nog met Youtube (Netherworldman is mijn username, zoek hem maar eens op). Ik werk graag met muziek erbij. Verder sta ik natuurlijk nog steeds overal met mijn neus vooraan, daarom heb ik ook zo weinig tijd. De verhalen blijven ook liggen of vorderen maar langzaam.
O.k, zo te lezen zit je weer vol plannen, moet je ook blijven doen, en dat meerdere schippers je als matroos willen, kan ik me wel voorstellen, jij doet alles wat je aanpakt wel goed.
Nou dag, hou je schip recht en en vaar naar je geluk! -
19 Mei 2009 - 15:10
Kim:
haha...ik vind het geweldig dat je weer naar harlingen gaat, maar dat wist je al ;)
tja, en dan vertrek ik voor een deel van het seizoen naar Stavoren...minder handig :P
maar ik zoals je weet loop ik nog vaak genoeg rond in prachtig haringen, al was het maar omdat ik daar net een stage heb geregeld!
Heeel veel plezier met klaas en de Spes dit weekend!!
(zijn jullie er donderdag avond nog?, dan ben ik namelijk in harlingen..) -
20 Mei 2009 - 13:03
Monique T:
Hey dame!
wat gaat dat ik op deze manier een btje op de hoogte blijf. leuk hoor zo'n berichtje.
veel plezier met varen en misschien tot zinas in Harlingen!
liefs, Monique -
20 Mei 2009 - 15:31
Chris:
Hoi Marjon,
Agré en ik vroegen ons gisteren nog af hoe het met je ging. Ik zei nog: ,,Tja, moest Marjon maar weer eens een berichtje doen. Dat is alweer even geleden." En wat zie ik in mijn mailbox? Een berichtje van jou! Leuk hoor. Wel prettig dat je zonder ruzie afscheid hebt kunnen nemen van de schipper waar je eerst mee voer. Nog mooier lijkt 't me voor je dat je voor dezelfde stichting bij een andere schipper kan varen. Waar ga je met hem en de groepen kinderen varen? Ben benieuwd naar je verdere belevenissen.
Chris -
25 Mei 2009 - 12:36
Dineke:
Hey meisje,
leuk oom wat van je te lezen! En?? Ga je met Klaas varen? Wat grappig zeg...
Weet je al dat wij vrijdag de sleutels van ons nieuwe huis krijgen? Best cool he? Heb al 33 liter verf ingeslagen bij de Gamma :)
Hoest, heb jij Rossende Roelies Raggende Roller nog ergens liggen?
Dikke kus!